Declaratia 230

Redirecționează 2% din impozitul tau pe venit. Descarca declaratia deja completata aici.

Donatii in cont

CONT BANCAR

Asociatia “Un pas inainte Alexandra”

RO64 RZBR 0000 0600 1698 9373

deschis la banca RAIFFEISEN BANK Aiud

Contract de sponsorizare

Dorim să mulțumim finanțatorilor și sponsorilor din ultimul an pentru susținerea activităților Centrului “Un pas Inainte Alexandra”. Apreciem foarte mult gestul făcut de fiecare și sperăm că activitatea noastră să poată continua și dezvolta în beneficiul persoanelor cu dizabilitati și în viitor!

Poti redirectiona 20% din impozitul pe profit al companiei tale, prin intermediul Contractului de Sponsorizare, format Word sau PDF. Tipareste contractul in doua exemplare, completeaza-le identic, semneaza-le si stampileaza-le si trimite-le prin posta pe adresa Asociatiei “Un Pas Inainte Alexandra”. Vei primi in acelasi mod, unul din exemplare semnat si stampilat de un reprezentant legal al Asociatiei.
Din impozitul de 16%, 80% merge catre stat si restul de 20% il puteti directiona catre Asociatia “Un Pas Inainte Alexandra”, fara sa va coste nimic, fiind cheltuiala total deductibila, in baza Codului Fiscal, dupa cum urmeaza:


„Titlul 2, Cap. II, art.21, alin.4 p: Contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente daca totalul acestor cheltuileli indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
 – Se incadreaza in 3 la mie din cifra de afaceri;
 – Nu depaseste mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.”

Voluntariat

Dedicandu-ti o parte din timpul liber, ne ajuti sa facem o schimbare!

1. Cum poti ajuta ?
o Prin participarea alaturi de noi la activitatile cu rezidentii de la Asociatia “Un Pas Inainte Alexandra”
o In comunitate pentru a distribui donatii sau pentru a da o mana de ajutor persoanelor care au nevoie.
o Prin participarea la actiuni organizate in cadrul Asociatiei.


2. Cine poate ajuta?
o Invitam persoanele cu inima mare, rabdare si dorinta de implicare.


3. Care sunt beneficiile voluntariatului?
o vor beneficia de un mediu de lucru profesionalist si placut;
o poate fi o experienta unica si inedita;
o poate fi un bun prilej de a-ti construi un CV atractiv;
o iti poti face noi prieteni si cunostinte;
o poti face parte dintr-o echipa;
o poti invata lucruri noi si iti poti forma deprinderi utile;
o adeverinta de voluntariat si scrisoarea de recomandare;


Empatia si spiritul civic ii determina pe oameni sa fie mai aproape de oameni. Oamenii care fac voluntariat in unitatile noastre se bucura de respect, sprijin si colaborare din partea angajatilor nostri. Persoanele cu dizabilitati ii respecta si se implica cu placere in activitatile organizate de ei. Noi suntem bucurosi si profund recunoscatori de ajutorul pe care il primim din partea lor. Doar asa putem fi o echipa mixta si, in acelasi timp, complecta.
Oamenii au nevoie de ajutor. Noi avem nevoie de ajutorul tau. Decide sa te implici in sprijinirea celor de langa tine. Poti face mai mult decat crezi pentru ei. Nu lasa pe altul sa-ti ia locul pe care crezi ca il meriti in echipa asociatie noastre. Te asteptam cu drag si cu deosebit interes sa te implici intr-unul dintre domeniile in care noi activam